Print

Tipuri de transporturi

Click pe imaginile de mai jos pentru a vedea tipul nostru de transport.
 

 

Click AICI pentru a vizualiza galeria foto de tip noastre de transport

SATELIT

Toate autocamioanele noastre au montate sisteme de urmarire prin satelit, care nu pot fi dezactivate sau oprite de de catre soferi, si in orice moment puteti localiza pozitia marfurilor dumneavoastra.

CAMIOANENLE FRIGORIFICE

Camioanele frigorifice sunt dotate cu sisteme de mentinere a temperaturii de la –30°C pana la +20 °C sunt echipate cu carlige pentru carne carcase, si au pareti despartitori pentru transport diferite tipuri de marfacare necesita diferite temperaturi (Exemplu: carne la + 5°C si peste la –10°C).

CONTROLUL TEMPERATURII

Toate semiremircile frigorifice au in dotare aparate de printat temperatura din timpul transportului (termoregistratori), iar la descarcare puteti verifica continuitatea temperaturii pe timpul transportului.

PALETI SAU VRAC

Incarcam marfa paletizata sau vrac.

PODEA DUBLA

Semiremorcile frigorifice dispun de podea dubla, cu posibilitatea de a incarca marfa de tipul florilor pe doua nivele in interiorul dubei frigorifice.

INCARCATURA SIGILATA

Toate masinile pot transporta marfuri sigilate la cererea dumneavoastra, cu sigilii care nu pot fi modificate.

AUTORIZATII CEMT

Dispunem de autorizatie CEMT, pentru a putea efectua transporturi ``triunghiulare``. De exemplu, incarcam marfuri din Serbia cu destinatia Turcia, sau incarcam din Moldova destinatia Grecia sau Austria.

TRANSPORTURI EXCEPTIONALE

Suntem specializati in transporturi de utilaje de constructii masini agricole, echipamente calsificate ca agabaritice, atat din cauza dimensiunilor, cat si din cauza greutatii.

DEPOZITARE

Avem disponibil un depozit acoperit cu suprafata de 2000 metri patrati, si o parcare asfaltata si inchisa in suprafata de 9000 metri patrati.

SPALATORIE

Toate autocamioanele noastre sunt spalate si dezinfectate spalatoria proprie a societatii noastre, de unde putem emite certificat pentru fiecare spalare/desinfectare in parte, cu mentionarea produselor utilizate.

SERVICII FAIR

FaLang translation system by Faboba